Privacy Verklaring

Privacy Verklaring – Werken bij Steltix

  • Published in Working at Steltix

Deze verklaring is van toepassing op alle bezoekers van de vacature site van Steltix. Daarnaast is deze verklaring van toepassing vanaf het moment dat je jouw gegevens invult of achterlaat op onze website.

Steltix hecht waarde aan de privacy en het –conform de AVG- behandelen van persoonsgegevens van sollicitanten. Steltix verzamelt en verwerkt de gegevens van sollicitanten, zoals naam, voorletter(s), titulatuur, nationaliteit, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en –plaats, geslacht, opleiding, arbeidsverleden, emailadres, telefoonnummer etc. Naast de gegevens die een sollicitant aan Steltix verstrekt, kan het zijn dat wij gegevens verzamelen vanuit openbare bronnen zoals LinkedIn.

Wij hebben niet de intentie andere dan hierboven vermeldde gevoelige of bijzondere persoonsgegevens te verwerken. Wanneer je desondanks toch dergelijke persoonsgegevens met ons deelt (bijvoorbeeld door het toezenden van een pasfoto, kennisgeving lidmaatschap van een vakbond of wanneer je aan ons kenbaar maakt een bepaalde geloofsovertuiging te hebben), dan geef je ons door deze handeling ondubbelzinnig toestemming tot verwerking van deze gegevens.

De verzamelde persoonsgegevens worden opgeslagen binnen een beveiligde omgeving om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om een verantwoord en efficiënt werving- en selectieproces mogelijk te maken. Gedurende de werving & selectieprocedure worden CV’s maximaal 8 weken bewaard. Het in portefeuille plaatsen van CV’s gebeurt uitsluitend na overleg en met toestemming van de sollicitant; de gegevens worden maximaal 1 jaar bewaard. 

Zonder jouw expliciete toestemming verstrekken wij geen persoonsgegevens aan derden.

Je hebt te allen tijde het recht jouw gegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. Dat kan door je gemotiveerde verzoek vergezelt van een geanonimiseerde kopie van je id-bewijs te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op dit adres kun je ook je vragen en/of klachten kwijt.

Wanneer je van mening bent dat wij niet correct met jouw persoonsgegevens omgaan of dat een verzoek op grond van bepaling 6 ten onrechte is afgewezen, dan kan je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In het uiterste geval kun je je wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wij behouden ons het uitdrukkelijke recht voor deze verklaring te wijzigen en raden je dan ook aan deze regelmatig te bekijken.

Deze verklaring is laatstelijk gewijzigd op 13 juni 2018

Our Partner

  • Steltix is an Oracle Platinum Partner specialized in Oracle JD Edwards EnterpriseOne and World Software.

My.Steltix.Com